7857 Bruno Paillard Première Cuvée 345kr 16/20

7857 Bruno Paillard Première Cuvée Bruno Paillard, Champagne, Frankrike, Tryffelsvinet AB, 750ml, 12%

Rent fruktig med aromer av friska äpplen och citrus.
Krämig mousse, stram ren frukt med aromer som äpple och citrus och med en elegant mineralknäckig och fatrostad avslutning. Stram, elegant och aptitretande champagne i typisk husstil.
Bruno Paillard skriver alltid ut vilket datum champagnen ”degorgerats”, alltså när den fått den slutliga korken i flaskan. Bra om man vill lagra den och vill hålla koll på hur gammal den är, eftersom det inte är en årgångsmärkt champagne.

Lämna kommentar



Poängförklaring

Vinerna bedöms efter kvalitet, oavsett pris om det inte nämns för respektive vin.

20

Ett drömvin helt enkelt!

Sällsynta viner med elegans, djup och komplexitet som med knivskarp precision speglar vingårdens, druvornas och vinkällarens kvaliteter. Viner som utan tvekan kommer utvecklas i källaren, men som i alla lägen skänker utstuderad vinnjutning.

18-19

Exceptionellt vin

Stor personlighet i kombination med finess och komplexitet i doft och smak. Det är viner med kraft som ger vinupplevelser utöver det vanliga. Vinerna klarar och vinner definitivt på en tids lagring.

16-17

Stort vin

Ett vin med personlighet där både vingårdsarbete, vinifiering, druvor och ursprung på ett på utmärkt sätt speglas i vinet och som i glaset ger ren njutning. Ett säkert kort.

14-15

Bra vin

Ett njutbart vin där druvkvalitet, ursprung och årgång på ett okomplicerat sätt tydligt kan spåras i doft och smak.

12-13

Korrekt vin

Vinet är tekniskt sett utan defekter och uppfyller de minsta och grundläggande kraven på balans som också speglar vinupplevelsen. Bara att dricka.

10-11

Mediokert vin

Vinet saknar balans, koncentration eller andra viktiga delar som skapar en harmonisk vinupplevelse.


i köket

Grisens hemlighet – smak och metod Vårlätt lax Le Chaudron – vin och vildsvin Julströmmingar Lök Höstlamm och miljövård Vild- och tamfågel Vägen till hjärtat går genom magen Kräftdelikatesser Sommar i köket Hela djuret i köket Jordgubbar med smak Pajer med fransk touche Nyårssupé Smygstart på vårlammet Klas Lindberg vinnarrätt årets kock 2012 Vintergös Peppar för finsmakare Vårfisk Kokt på grillen Matiga vintersoppor Vinnarrätten Årets kock 2011 Tomas Diederichsen Påskmiddag med lamm Tryffel, vin och mat Vårlätta påskdelikatesser Höstlamm i köket Vildsvin – det nya viltet Den goda blåmusslan Svenska sparrisprimörer Fisk- och skaldjurshöst Grytkött på ben Grillsåser & Marinader till grillen Fergus Henderson -ödmjuk stjärnkock med sunt köksförnuft Kantareller -vår mest uppskattade matsvamp Lax för finsmakare Värmande köttgrytor för kalla kvällar På jakt efter grisens hemlighet Höstsvamp-kantareller Nyårsmiddag-varmrätter x 2 Fyllda grönsaker Bästa charkuterierna för julbordet Surströmmingsburken ska öppnas Kanapéer Sött och salt till glöggen Ödmjuka knölar
Zest - Ekologisk mat i Karlstad

CrossFit Södra Station

Matstudion - Bästa på Catering i Karlstad

Instagram feed

10454083_283521865159128_717650031_n

10349604_566937313420994_1150024093_n

10326455_249102691962111_1078150836_n

925848_874629999218414_663185630_n

10254093_1399747063642268_218161782_n

f0427acad5f411e39a600002c95687c2_8

10251423_699684516756552_1822814663_n

53c3d4aad5ef11e394850002c9c95fa4_8

692454f0d52711e3bb160002c9dbdf3c_8

10175111_283544671823635_1732082814_n

10249110_700097373362602_290205924_n

917860_241999066005098_598267081_n

6cb1fb7cbcdb11e3bb1e0002c9def394_8

cb23b59ebccf11e3adee12c8647da77b_8

25ffc432b9a411e39f97126967776ad5_8

81ba6170b8e511e38dbc12071117b597_8

aca821e6b73d11e3abe812749172cb8f_8

a62c0f5ab6b911e3b8450e8c3b5b71be_8

50d9b49cb52111e3bb250e9e9d31318d_8

0c09c87ab50d11e3b5a2128e826a17e6_8