Poängförklaring

Vinerna bedöms efter kvalitet, oavsett pris om det inte nämns för respektive vin.

20

Ett drömvin helt enkelt!

Sällsynta viner med elegans, djup och komplexitet som med knivskarp precision speglar vingårdens, druvornas och vinkällarens kvaliteter. Viner som utan tvekan kommer utvecklas i källaren, men som i alla lägen skänker utstuderad vinnjutning.

18-19

Exceptionellt vin

Stor personlighet i kombination med finess och komplexitet i doft och smak. Det är viner med kraft som ger vinupplevelser utöver det vanliga. Vinerna klarar och vinner definitivt på en tids lagring.

16-17

Stort vin

Ett vin med personlighet där både vingårdsarbete, vinifiering, druvor och ursprung på ett på utmärkt sätt speglas i vinet och som i glaset ger ren njutning. Ett säkert kort.

14-15

Bra vin

Ett njutbart vin där druvkvalitet, ursprung och årgång på ett okomplicerat sätt tydligt kan spåras i doft och smak.

12-13

Korrekt vin

Vinet är tekniskt sett utan defekter och uppfyller de minsta och grundläggande kraven på balans som också speglar vinupplevelsen. Bara att dricka.

10-11

Mediokert vin

Vinet saknar balans, koncentration eller andra viktiga delar som skapar en harmonisk vinupplevelse.


i köket

Påskmiddag med lamm Grytkött på ben Midsommarsnapsar Nyårsmiddag-varmrätter x 2 Sydfransk sommar Läckra påskägg med svenska smaker Ödmjuka knölar Katalansk svampinspiration Fisk- och skaldjurshöst Den oemotståndliga confiten Vildsvin – det nya viltet Gränslös gastronomi Le Chaudron – vin och vildsvin Klas Lindberg vinnarrätt årets kock 2012 Nyårsskaldjur x 2 Sommar i köket Vinnarrätten Årets kock 2011 Tomas Diederichsen Med smak av sommarhö Matiga vintersoppor Lök Vårlätta påskdelikatesser Surströmmingsburken ska öppnas Fyllda grönsaker Oxsvans – en höstdelikatess Laroche Winebar et Restaurant Vårfisk Svart trumpetsvamp Våfflor -salta vårfruvåfflor Konservera mera – charkuterier på burk Smygstart på vårlammet Svenska sparrisprimörer Lamm från årets kockfinalister Tryffel, vin och mat Kalv eller kalv? Julströmmingar Älghöst Nyårssupé Höstsvamp-kantareller Sherryns hemlighet Kantareller och sherry Vårlätt lax På jakt efter grisens hemlighet Vårkyckling på menyn Den goda blåmusslan Den goda köttgrytan
Matstudion - Bästa på Catering i Karlstad

Instagram feed

11313660_1631348303814409_477688189_n

11849065_1504958923128822_1799540005_n

11312122_1451786388464658_69384374_n

11373909_1035570856467313_1885177443_n

11376143_459214137573999_173604434_n

11261342_876311689105491_1946365021_n

11325304_916426208428963_362014346_n

11348091_935510449824395_1299038314_n

11352049_1108890095792527_2068766111_n

11311634_1459246991035472_1676064265_n

11349219_1644170952470478_2128199269_n

11350961_427083714128132_311231282_n

11189372_399698596881839_287766756_n

11205882_385756071617240_600492809_n

924762_518560494948553_1321242508_n

10919356_1378785532436094_490250454_n

10706771_549017265231120_404957705_n

10654887_1481055228816138_2109837010_n

10544210_366320666849156_138830689_n

10454083_283521865159128_717650031_n