Förrätt

Ägg fyllda med räkor och pikant räkmajonnäs med valnötsolja

Anchoïade

Anka på yakitorivis

Ankkroketter på långkokta anklår med hallonvinägrette

Anklever med aprikosvinägrette

Ansjovisrulle -ugnspannkaka med anjovis och lök

Ansjovissufflé med kaviar- och gräslökssås

Äppelrökt sida av Domtagris med höstsvamp och balsamicovinägrette

Aubergineroulader med kräftstjärtar, fetaost och örter

Bakad lök med örtsmör

Bifftomater med fläsk och getost

Bisque på kräftor med brödkrutonger och rouille

Blinier

Böckling på knaprig rödbeta med linser och röksalt

Böcklingmousse på kavring

Böcklingsnaps med rödbetor, ägg och vinägrette

Böcklingtartar med kokt ägg och kaviarvinägrette

Bondbönor med choritzovinägrette och vitlök

Bondbönor med parmesanost och basilika

Bondbönor med sidfläsk och senap

Bönor i senap och timjan

Bruchetta med fläsk, kantareller och getost

Cantaloup med getost, gurka och basilika

Ceviche på lax med lampung(svart) och muntok vitpeppar

Chèvre chaud gratinerad chèvre

Cocktail med getostkräm, tapenade och puré på rostade grönsaker

Croquetas med getost och kyckling

Dillströmming

Escabéche på rocka med knaprigt sesamflarn

Fänkålsvariation med senapskryddad kalvtartar

Flamberade räkor

Fransk löksoppa- soup à l’oignon

Fyllda ägghalvor med böckling, linser och örter

Fyllda ägghalvor med gravad lax och senapscrème fraiche

Fyllda ägghalvor med löjrom, rödlök och citroncrèmefraiche och dill

Fyllda ägghalvor rökt makrill och forellrom pepparrotssås

Gésiers- confiterad muskelmage från anka

Gös med spröda krutonger och ärter

Gravad strömming, grundrecept

Gravlaxsnaps med senapsmarinerad morot, gurka, rädisa och senapsgrädde

Grillad endiv med gorgonzola

Grillade havskräftor med citron-vitlöks- och vaniljsmör

Grillade havskräftor med cognac, tomat och vaniljvinägrette

Grillade märgben med persiljesallad

Haricots verts med oliver

Högrev sous-vide anklevermousse och hallonmajonnäs

Honungsglaserade kräftstjärtar med sås på tomat, dill och dragon

Kalvkroketter – friterade kalvfärsbullar

Kalvsylta med grisfot

Kalvterrin-tafelspitz med squash, vit sparris och maltvinäger

Kanapé Anklever med periskovinäger, honung och aprikoser

Kanapé med älghals, selleri och parmesanost

Kanapé med nötter och sardeller

Kanapé med paprikakräm och rökt mussla

Kanin och sniglar i knapriga knyten, med romesco- och persiljesås

Kantarellbocadillo

Kantareller med ärtor och torkad korv

Kantareller med kycklinglever på toast

Kantarellkroketter med friterade lökringar och sallad

Karljohansvamp med bondbönor och parmesan

Katalansk svampsoppa

Kikärtor med stekta grönsaker

Klachlsuppe- soppa på grisfot med äppelvinäger och heidensterz

Knaprig svampsallad med krutongen, kantareller och pistaschnötter

Kokt sparris med apelsinhollandaisesås

Kokta rödbetor med citronsmör

Kräftsoppa med grädde och cognac

Krämig kräftsoppa med sparris

Kroketter med fläsk-croquetas

Kronärtskocka med mandel- och hasselnötshollandaise

Kronärtskocksbotten med mandelsås

Kycklinglever med champinjoner, smörstekt valnötsbröd och valnötsvinägrette

Kycklingleverparfait med äppelsallad

La Caillette -lever- och fläskpaté från Ardéche

Lammleverpastej med fikon, gurka och rödlök

Lätt bakad tomat fylld med krämig kyckling

Lätt halstrad tonfisk med pepparpanering

Leverpastej

Lime och vitlöksströmming

Limegravad strömming, grundrecept

Ljummen sallad på kantareller, morötter och bondbönor

Ljummen sallad på kräftstjärtar, kantareller och choritzo

Ljummen sallad på lätt kokta primörer med getostvelouté

Löjromsströmming

Lökconfit med halstrad strömming

Mandelvåffla med tomattapenad och sardeller

Matjessnaps med färskpotatis och stenbitsrom

Moussekanapé på rökt lax och gräslök

Nyårssoppa med skaldjur

Omelett med potatis, kantareller och torkad skinka

Örtvåffla med kycklingbröst, ruccola och tomatsvinägrett på soltorkade tomater

Påskägg -fyllda ägg med sardeller, paprika och kronärtskocka

Påskägg-fyllda ägg med ansjovis, potatis, gräslök och dill med friterad potatis

Påskpaté med kokt ägg

Pilgrimsmussla med chimayhollandaise

Pilgrimsmussla med jordärtskocka, rökt sidfläsk och kaviar

Pilgrimsmussla med oxsvans och stekt schalottenlök

Pilgrimsmusslor med apelsinsås på bädd av machesallad, koriander och gräslök

Pilgrimsmusslor med portobello och champinjontapenade

Potatiskanapé med klargravad strömming och löjrom

Sida 1 av 212
Abac ägg Älg Alois Gölles Amuse-bouche Anka Ankbröst Anklår Anklever Anklevermousse Ansjovis Äpple Ärtor Aubergine Blåmusslor Blinier Böckling Bogblad Bondbönor Bovetemjöl Champinjoner Chèvre Confit Croquetas Danyel Couet Domtagris Endiv Fänkål Färs Färskost Fergus Henderson Fetaost Fikon Flankstek Fläskkarré Fläsklägg Forellrom Fyllda grönsaker Gåsamiddag Gérard Vives Getost Gorgonzola Gös Grillat Grisfötter Grishals Grislever Grissida Grissvans Hals Haricots verts Havskräftor Henrik Norström Högrev hollandaise höstfrukter Kallrökt lax Kalvbog Kalvfärs Kalvlägg Kalvsylta Kanapé Kanin Kantareller Karljohan Katalansk svampinspiration Katalonien Kaviar kidneybönor Korv Kräftor Kräftstjärtar Kronärtskocka Kyckling Kycklinglever Kycklingvingar Lammlever Laroche Winebar et Restaurant Lax Le Chaudron Lever Leverpastej Linser löjrom Lök Majonnäs Makrill Mannerströms stora kokbok Manzanilla Märgben Matbröd Matjesill Melon Messmör Mitt nära kök Morötter Mos Moules farci mussla Musslor Ödmjuka knölar Öl i mat Oliver omelett Ost Oxbringa Oxlägg Oxsvans pannkaka Paprika parmesan Påskägg pastej Paté Paul grillar Paul Svensson Peppar Pilgrimsmusslor Plättar Portobello Potatis Potatiskräm Potatismos Puré Räkor Ramslök Ren Renstek Rillette Rimmad Risotto Rödbetor Rökt lax Rouille Roulader Rullsylta Salmalax Salta bakverk Sardeller Sherry Sherryvinäger Sidfläsk Sill Skinka Smör Sniglar Sous-vide Sparris Squash Stenhuse Gård Strömming Südsteiermark Sufflé Surströmming svart trumpetsvamp Tartar Tema Kantareller Terrin Tomater Tonfisk Umamirika råvaror Valnötter Vårfruvåfflor Vintergös Vit sparris Vita bönor Zucchini

Instagram feed