Huvudrätt

Älgfilé med enbärs- och portvinssky

Älgroulader med fläsk

Älgrulader med kantareller

Älgskav med svamp och grädde

Älgstek i fläsk med kastanjer och örter

Anka på yakitorivis

Ankbröst med flamberade kastanjer och smörstekt endive

Ankbröst med morotpuré, anklevermousse och hallonsky

Ankbröst med skogssvamp och fikonsky

Anklår med linser och tryffelsmör

Anklår, långkokta i kryddor

Ansjovissufflé med kaviar- och gräslökssås

Äppelrökt sida av Domtagris med höstsvamp och balsamicovinägrette

Aprikosglaserad kyckling med kantarellpicada

Ärtsoppa med potatis och lök

Aubergineroulader med kräftstjärtar, fetaost och örter

Bisque på kräftor med brödkrutonger och rouille

Blåmusslor kokta i veteöl

Blåmusslor med sherry

Blinier

Blodpudding enligt Tore Wretman

Blomkålsrisotto med rostade blomkålsstjälkar

Boeuf Bourguignon -köttgryta från bourgogne

Bog på gårdsgris med syltade vitlökar och kummininlagd rödkål

Bönsoppa med vitlök och sardeller

Broccolisoppa

Bœuf Bourguignon

Cassoulet -mustig böngryta

Citron och timjanmarinerad lax med lätt kokt vårlök och tomat och gräslök

Citronmarinerad vaktel, grillad med örter

Confiterad grisbog fylld med karljohansvamp

Confiterat anklår från en liten canetteanka, med valnötter

Confiterat kryddrimmat sidfläsk med gröna ärtor, tapenade och pistaschenötter

Confiterat sidfläsk på gårdsgris med polkabetor, kastanjer och ruccola

Coq au vin

Dillbakat lamm från Fårö och lättrökt sylta på lammtunnbringa med äpple. Syrliga grönsaker, rotcrème, sifonerad pepparrot på dillroyal och sötsur dillsky.

Dillkokta kräftor

Dillströmming

Entrecôte- helgrillad med sotad purjolök

Fänkålsvariation med senapskryddad kalvtartar

Färserad lammbog

Fiskkaka på saltad torsk och potatis med ljummen tomat- och paprikasallad

Fläskfilé fylld med kastanjer, honung, citron och apelsinkokt fänkål

Fläsklägg bräserad i sherry

Fransk äppelkaka-tarte tatin

Fransk löksoppa

Fransk löksoppa- soup à l’oignon

Friterad bergtunga med syrade grönsaker och citronmajonnäs

Friterad rödspätta med knaprig palsternacka och tartarsås

Fylld lammbringa med ljummen bönsallad

Fylld lammstek med kryddkokta morötter och lammtunnbringa. Serveras med dillsky, inkokt majrova, picklade grönsaker och persiljestuvad potatis.

Glaserat grytstekt bogblad av gris

Gös med tomatsås på soltorkade tomater och kapris och örthollandaise med rosmarin och rostad vitlök

Gravad strömming, grundrecept

Grillad endiv med gorgonzola

Grillad flankstek med jalapeñodressing

Grillad gösfilé med citron- och chilivinägrett

Grillad halverad majskyckling med ankfett, piment d’espelette och rotsaker

Grillad lammbringa med rödbetor och kapris

Grillad lammlever med tomat, oliver och persiljeolja

Grillad marulk med rovellosvampar och svampsky

Grillad mörkokt lammbringa med gröna bönor

Grillad rulle på sidfläsk med pinjenötter och oliver

Grillade blåmusslor -brassoucade

Grillade honungskokta kamben av fläsk

Grillat högrev av Simgus

Grillat örtrimmat sidfläsk

Grisens hemlighet marinerad i oliver med fikon- och olivsky

Grisens hemlighet marinerad med rostade hasselnötter och mandlar

Grisens hemlighet med rosmarin och citron

Grissida i madeira

Grissida med svart trumpetsvamp och picada

Grön curry med grönsaker

Gryta på älghals

Hälleflundra med knaperstekt serranoskinka och mandlar

Hällstekt biff med rökt märgsmör och nordisk hetta

Hällstekt, glaserat och mörkokt Fårölamm med jordärtskocka och tryffel.

Halstrad gös med getsostpansoti och myntahonung

Halstrad gös med svamprisotto och persikovinägrette

Halstrad laxfilé med senapspurjo och senapssås

Halstrad sej med fyllda kronärtskockor och örtvinägrette

Halstrade strömmingsfiléer med rödbets- och äppelpuré

Hamburgare med selleriremoulad, pommes frites och rökig ketchup

Hangmörad oxfilé med äppelvinägersmör, nypotatis och rostad vitlök

Harsadel med potatisgalette och portvinssås

Helbakad sejrygg med varm potatis och caesarsallad

Helgrillad kotlettrad med fänkål och örter

Helgrillad lammbog

Helstekt duva med svamp

Helstekt fasan med calvadosgräddsås

Helstekt gås med äpplen och plommon

Helstekt lamm, lammkorv och ragu på lammbringa med svamp, aprikos och rostat korngryn samt auberginekräm, pressad fänkål och morot med riven lakrits.

Helt högrev av Simgus, förkokt och grillat

Hjortburgare

Hjortfilé med kastanjepuré, svamp och rödvinssky

Hjortstek fylld med fläsk, nötter och enbär med brysselkål och äppelkompott

Högrev kokt och grillat med rosmarin och löktempura

Högrev med tomat- och oxbuljong

Hökokt fläsk med rosmarin och lagerblad

Honungsglaserad fläskfilé, gröna linser med äpplen och vinägerreduktion

Sida 1 av 3123
Abac Abborre ägg Älg Älgfilé Älgfransyska Älginnanlår Älgstek Älgytterlår Alois Gölles And Andbröst Andlår Anka Ankägg Ankbröst Anklår Anklevermousse Ansjovis Äpple Aprikos Årets kock Ärtor Aubergine BBQ Bergtunga Biff Blåmusslor Blinier Blomkål Böckling Bogblad Bondbönor Bourgogne Broccoli Brysselkål Cannellini cheddarost chocolate fusion Choklad i mat Confit Croquetas Danyel Couet Det naturliga köket Dinkel Domtagris Duva Endiv Endive Entrecôte Fänkål Färs Fasan Fergus Henderson Fetaost Fikon Filé Flankstek Fläskfilé Fläskkarré Fläsklägg Fransk klassiker Fransyska Frédéric Bau Friterat Fusion Chocolat Fyllda grönsaker Gårdarnas mat Gåsamiddag Gérard Vives Getost Glaze Gorgonzola Gös Grillat Grisens hemlighet Grishals Grissida Gröna Ärtor Gryta Gyoza Gyta Hälleflundra Hals Halstra Hare Haricots verts Harsadel Havskräftor Hel kyckling Helstekt Henrik Norström Heston Blumenthal Hjort Hjortfile Hjortinnanlår Hjortstek Högrev höstfrukter Hummer Innanlår Jordärtskocka Jordärtskockpuré Julskinka Kål kalkon Kalventrecôte Kalvfärs Kalvinnanlår Kalvkotletter Kalvlägg Kamben Kanin Kantareller Karljohan Kastanjer Katalansk svampinspiration Katalonien Kaviar Kikärtor Kjolstek klavbringa Kokboken:Hav Kokos kolja Korv kotlett Köttbullar Köttgryta Kräftor Kräftstjärtar Kyckling Kycklingbröst Kycklinglever Kycklingvingar Lägg lakrits Lammbog Lammbringa Lammfärs Lammfransyska Lamminnanlår lammkorv Lammkotletter Lammköttbullar Lammlägg Lammlever lammprimör Lammrostbiff Lammrygg Lammspjäll Lammstek Lammytterfilé Lammytterlår Larmminga Laroche Winebar et Restaurant Lax laxfilé Le Chaudron Lever Linser Lök Majonnäs Makrill Mandlar Mannerströms stora kokbok Mannerströms viltkokbok Manzanilla Märgben Märgpipa Marulk Mathias Dahlgren Mitt nära kök Morotmos Morotstomp Morötter Mos Moules farci Musslor Ödmjuka knölar Öl i mat Oliver omelett Örter Ost Oxbringa Oxfile Oxhjärta Oxkind Oxlägg Oxsvans Paj Palsternacka pansoti Paprika Paul grillar Paul Svensson Peppar Persilja Plättar Pluras kokbok Pocherad pommes frites Potatis Primörer Puré Purjolök Puylinser Räkor Regnbågslax Revbensspjäll Rimmad ris Risotto Rödbetor Röding rödspätta Rökta musslor Roquefortost Rosmarin Rostas Rouille Rullsylta Salmalax Salta bakverk Saltad torsk Sardeller schnitzel Secreto Iberico Sej Sejrygg Serranoskinka Sherry Sidfläsk Sik Sill Simgus Skärbönor Skinka skomakabiff Slaktarbiff Smörgås Sommarhö Sparris Speltvete Spenat Squash Stek Stenhuse Gård Stomp Strömming Sufflé Surströmming svart trumpetsvamp Tagliatelle Tartar Tema Grytor med ben Tema Kantareller Tema Vild och tam fågel Terrin Thai Tigerräkor Tomas Diederichsen Tomat Tomater Tonfisk Toppmurkla Torsk Trattkantareller Tryffel Tupp Umamirika råvaror Unggris Vaktel Valnötter Valrhona Västerbottensost Vildsvin Vildsvinsbog Vildsvinsfilé Vildsvinskotlett Vintergös Vita bönor Vitlök Zucchini

Instagram feed