Recept

Ägg fyllda med räkor och pikant räkmajonnäs med valnötsolja

Älgfilé med enbärs- och portvinssky

Älgroulader med fläsk

Älgrulader med kantareller

Älgskav med svamp och grädde

Älgstek i fläsk med kastanjer och örter

Anchoïade

Anka på yakitorivis

Ankbröst med flamberade kastanjer och smörstekt endive

Ankbröst med morotpuré, anklevermousse och hallonsky

Ankbröst med skogssvamp och fikonsky

Ankkroketter på långkokta anklår med hallonvinägrette

Anklår med linser och tryffelsmör

Anklår, långkokta i kryddor

Anklever med aprikosvinägrette

Ansjovisrulle -ugnspannkaka med anjovis och lök

Ansjovissufflé med kaviar- och gräslökssås

Äppel och vaniljglöggsmousse med glöggmarinerade pepparkakor

Äppelrökt sida av Domtagris med höstsvamp och balsamicovinägrette

Äpplen med kardemumma och kanel i smördeg

Aprikosglaserad kyckling med kantarellpicada

Ärtsoppa med potatis och lök

Aubergineroulader med kräftstjärtar, fetaost och örter

Bakad aubergine med lök

Bakad lök med örtsmör

BBQ potatisar med oliver och soltorkade tomater

Bearnaise med rosmarin och timjan

Bifftomater med fläsk och getost

Bisque på kräftor med brödkrutonger och rouille

Blåmusslor kokta i veteöl

Blåmusslor med sherry

Blana – messmörskräm med kanel

Blinier

Blodpudding enligt Tore Wretman

Blomkålsrisotto med rostade blomkålsstjälkar

Blomkålssoppa med belgisk ale

Böckling på knaprig rödbeta med linser och röksalt

Böcklingmousse på kavring

Böcklingsnaps med rödbetor, ägg och vinägrette

Böcklingtartar med kokt ägg och kaviarvinägrette

Boeuf Bourguignon -köttgryta från bourgogne

Bog på gårdsgris med syltade vitlökar och kummininlagd rödkål

Bondbönor med choritzovinägrette och vitlök

Bondbönor med parmesanost och basilika

Bondbönor med sidfläsk och senap

Bönor i senap och timjan

Bönsallad

Bönsoppa med vitlök och sardeller

Bräserad savojkål med vitt vin och sidfläsk

Broccolisoppa

Bruchetta med fläsk, kantareller och getost

Brynt smörmajonnäs

Bœuf Bourguignon

Camembert fylld med russin, aprikoser och chokladmandlar

Cannelloni med lammragu

Cantaloup med getost, gurka och basilika

Cantaloupsnaps med gelé och lime- och flädermarinerad gurka

Cassoulet -mustig böngryta

Ceviche på lax med lampung(svart) och muntok vitpeppar

Champinjonsallad

Champinjontapenade med tryffel

Chèvre chaud gratinerad chèvre

Chips -den ultimata svålen

Chokladrulltårta

Citron och timjanmarinerad lax med lätt kokt vårlök och tomat och gräslök

Citronmarinerad vaktel, grillad med örter

Citronpaj

Cocktail med getostkräm, tapenade och puré på rostade grönsaker

Confit på sidfläsk, confiterade och färska tomater med linsky och rostade mandlar

Confiterad bog av gris med äpple och senapsvinägrette

Confiterad grisbog fylld med karljohansvamp

Confiterat anklår från en liten canetteanka, med valnötter

Confiterat kryddrimmat sidfläsk med gröna ärtor, tapenade och pistaschenötter

Confiterat sidfläsk på gårdsgris med polkabetor, kastanjer och ruccola

Coq au vin

Crème brûlée med passion

Crème catalane

Crème catalane -Abac

Croquetas med getost och kyckling

Dillbakat lamm från Fårö och lättrökt sylta på lammtunnbringa med äpple. Syrliga grönsaker, rotcrème, sifonerad pepparrot på dillroyal och sötsur dillsky.

Dillkokta kräftor

Dillströmming

Djävulssås – röd och het sås

Dubbelfriterade pommes frites

Duvbröst på spett med kryddsky och ärtor

Entrecôte- helgrillad med sotad purjolök

Escabéche på rocka med knaprigt sesamflarn

Fänkålsvariation med senapskryddad kalvtartar

Färserad lammbog

Fikonvinägrette

Filodegsrullar med västerbottenost och fikonmarmelad

Fiskkaka på saltad torsk och potatis med ljummen tomat- och paprikasallad

Flamberade räkor

Fläskfilé fylld med kastanjer, honung, citron och apelsinkokt fänkål

Fläsklägg bräserad i sherry

Fransk äppelkaka-tarte tatin

Fransk löksoppa

Fransk löksoppa- soup à l’oignon

Fransk surdegsbatarde

Sida 1 av 612345...Sista »
Abac Abborre ägg Älg Älgfilé Älgfransyska Älginnanlår Älgstek Älgytterlår Alois Gölles Amuse-bouche And Andbröst Andlår Anka Ankägg Ankbröst Anklår Anklever Anklevermousse Ansjovis Äpple Aprikos Årets kock Ärtor Aubergine Bacon Baka Bär BBQ Bergtunga Biff Bläckfisk Blåmusslor Blinier Blomkål Böckling Bogblad Bondbönor Bourgogne Bovetemjöl Broccoli Bröd & kaffebröd Brysselkål Buljong Camembert Cannellini Cantaloup Champinjoner cheddarost Chèvre chocolate fusion Choklad Choklad i mat Citron Confit Croquetas Danyel Couet Det naturliga köket Dill Dinkel Domtagris Duva Endiv Endive Entrecôte Fänkål Färs Färskost Fasan Fergus Henderson Fetaost Fikon Filé Flankstek Fläskfilé Fläskkarré Fläsklägg Fond Forellrom Fransk klassiker Fransyska Frédéric Bau Friterat Frukt Fusion Chocolat Fyllda grönsaker Gårdarnas mat Gåsamiddag Gérard Vives Getost Glass Glaze Glögg Glöggtilltugg Gölles Gorgonzola Gös Gräslök Gratäng Grillat Grisens hemlighet Grisfötter Grishals Grislever Grissida Grissvans Gröna Ärtor Grönmögelost Gryta Gyoza Gyta Hälleflundra Hallon Hals Halstra Hare Haricots verts Harsadel Havskräftor Hel kyckling Helstekt Henrik Norström Heston Blumenthal Hjärtmusslor Hjort Hjortfile Hjortinnanlår Hjortstek Högrev hollandaise höstfrukter Hummer Innanlår Jan Hedh Jordärtskocka Jordärtskockpuré Jordgubbe Julskinka Kål kalkon Kall sås Kallrökt lax Kalvbog Kalventrecôte Kalvfärs Kalvinnanlår Kalvkotletter Kalvlägg Kalvsylta Kamben Kanapé Kanin Kantareller Karljohan Kastanjer Katalansk svampinspiration Katalonien Kaviar kidneybönor Kikärtor Kjolstek klavbringa Knäckesticks Kokboken:Hav Kokos kolja Korv körvel kotlett Köttbullar Köttgryta Krabba Kräftor Kräftstjärtar Kräm Kronärtskocka Kryddblandning Kyckling Kycklingbröst Kycklinglever Kycklingvingar Lägg lakrits Lammbog Lammbringa Lammfärs Lammfransyska Lamminnanlår lammkorv Lammkotletter Lammköttbullar Lammlägg Lammlever lammprimör Lammrostbiff Lammrygg Lammspjäll Lammstek Lammytterfilé Lammytterlår Larmminga Laroche Winebar et Restaurant Lax laxfilé Le Chaudron Lever Leverpastej Linser löjrom Lök Macka Majonnäs Makrill Mandelpotatis Mandlar Mango Mannerströms stora kokbok Mannerströms viltkokbok Manzanilla Märgben Märgpipa Marmelad Marulk Matbröd Mathias Dahlgren Matjesill Melon Messmör Mitt nära kök Mögelost Morotmos Morotstomp Morötter Mos Moules farci mussla Musslor Nors Ödmjuka knölar Öl i mat Oliver omelett Örter Ost Oxbringa Oxfile Oxhjärta Oxkind Oxlägg Oxsvans Paj Palsternacka pannkaka pansoti Paprika parmesan Päron Påskägg passionsfrukt pastej Paté Paul grillar Paul Svensson Peppar Pepparrot Persilja Pilgrimsmusslor Pintxo Plättar Pluras kokbok Pocherad pommes frites Portobello Portvin Potatis Potatiskräm Potatismos Potatispuré Primörer Puré Purjolök Puylinser Räkor Ramslök Regnbågslax Ren Renstek Revbensspjäll Rillette Rimmad ris Risotto Rödbetor Röding Rödkål Rödlök rödspätta Rödvin Rökt lax Rökta musslor Roquefortost Rosmarin Rostas Rotselleri Rouille Roulader Rullsylta Salmalax Salta bakverk Saltad torsk Sardeller Sardiner schnitzel Secreto Iberico Sej Sejrygg Selleri Serranoskinka Sherry Sherryvinäger Sidfläsk Sik Sill Simgus Skärbönor Skinka skomakabiff Slaktarbiff Smör Smörgås Sniglar Sommarhö Sous-vide Sparris Speltvete Spenat Spetskål Squash Stek Stenhuse Gård Stomp Strömming Südsteiermark Sufflé Sura degar söta bröd Surdeg Surströmming svart trumpetsvamp Svartrot Tagliatelle Tartar Taverna Basca Irati Tema Grytor med ben Tema Kantareller Tema Vild och tam fågel Terrin Thai Tigerräkor timjan Tomas Diederichsen Tomat Tomater Tonfisk Toppmurkla Torsk Trattkantareller Tryffel Tupp Umamirika råvaror Unggris Vaktel Valnötter Valrhona Vårfruvåfflor Västerbottensost Vildsvin Vildsvinsbog Vildsvinsfilé Vildsvinskotlett Vinägrette Vintergös Vit sparris Vita bönor Vitlök Zucchini

Instagram feed