Bönor, linser & gryn

Anklår med linser och tryffelsmör

Ärtsoppa med potatis och lök

Blomkålsrisotto med rostade blomkålsstjälkar

Böckling på knaprig rödbeta med linser och röksalt

Bondbönor med choritzovinägrette och vitlök

Bondbönor med parmesanost och basilika

Bondbönor med sidfläsk och senap

Bönor i senap och timjan

Bönsoppa med vitlök och sardeller

Cassoulet -mustig böngryta

Fyllda ägghalvor med böckling, linser och örter

Halstrad gös med svamprisotto och persikovinägrette

Haricots vert

Haricots verts med lök

Haricots verts med oliver

Honungsglaserad fläskfilé, gröna linser med äpplen och vinägerreduktion

Karljohansvamp med bondbönor och parmesan

Kastanje- och pumpasoppa med speltvete (dinkel)

Kikärtor med stekta grönsaker

Kikärts-, spenat- och karljohansoppa

Kokta bondbönor

Köttbullar med fläskfärs, ingefära och muskot med puylinser

Kroketter med fläsk-croquetas

Kryddig lammbog med senapsspeltvete och rosmarinolja

Ljummen sallad på kantareller, morötter och bondbönor

Ölkokta puylinser

Puylinser kokta i buljong och ankfett

Risotto med rökt sidfläsk, anis och kryddig mjölkchoklad

Risotto med toppmurklor och bakad endive

Rödbetsrisotto med pecorino- och parmesanost och kokta rödbetor

Senapsspeltvete med rosmarinolja

Soppa på oxkind med märg och speltvete

Stekta haricots verts med fetaost och svarta oliver

Stekta haricots verts med vitlök och lök

Tryffelrisotto

Vita bönor med sidfläsk och tomat

Anka Anklår Ärtor Blomkål Böckling Bondbönor Cannellini chocolate fusion Choklad i mat Croquetas Dinkel Färs Fetaost Filé Fläskfilé Frédéric Bau Fusion Chocolat Gös Grissida Gryta Halstra Haricots verts Kantareller Karljohan Kastanjer kidneybönor Kikärtor Korv Köttbullar Lammbog Linser Märgben Morötter Oliver Oxkind Paprika Påskägg Paul grillar Paul Svensson Potatis Puylinser ris Risotto Rödbetor Sardeller Sidfläsk Speltvete Spenat Squash Tema Kantareller Tomater Toppmurkla Tryffel Valrhona Vintergös Vita bönor Vitlök Zucchini

Instagram feed