RECEPT

Bruchetta med fläsk, kantareller och getost

Bruchetta med fläsk kantareller och getostIngredienser för 4 portioner

4 skivor lantbröd
4 msk olivolja
150 gram getost, 8 skivor
200 gram tunt skivad fläsk, karré eller bogblad
1 kvist rosmarin
1 liter kantareller
2 msk hackad rödlök
Salt
Peppar

Vinägrette
2 tsk honung, gärna timjanshonung
2 msk sherryvinäger
5 msk olivolja
Salt
peppar

Pensla brödskivorna med olivolja och toppa med två skivor getost. Ställ i ugnen på 200 grader i 3-4 minuter tills osten smällt och fått lite färg.
Stek den rensade svampen i lite smör tillsammans med hackad rödlök och smaka av med salt och peppar. Håll svampen varm.
Skiva fläsket tunt och stek i lite olivolja tillsammans med en kvist rosmarin. Smaka av med salt och peppar.

Lägg svamp och fläsk på brödskivorna och ringla vinägrette över. Servera med en enkel grön sallad.

Mera i samma ämne: , , ,

Lämna kommentar

Instagram feed