Fågel

Anka på yakitorivis

Ankbröst med flamberade kastanjer och smörstekt endive

Ankbröst med morotpuré, anklevermousse och hallonsky

Ankbröst med skogssvamp och fikonsky

Ankkroketter på långkokta anklår med hallonvinägrette

Anklår med linser och tryffelsmör

Anklår, långkokta i kryddor

Anklever med aprikosvinägrette

Aprikosglaserad kyckling med kantarellpicada

Cassoulet -mustig böngryta

Citronmarinerad vaktel, grillad med örter

Confiterat anklår från en liten canetteanka, med valnötter

Coq au vin

Croquetas med getost och kyckling

Duvbröst på spett med kryddsky och ärtor

Gésiers- confiterad muskelmage från anka

Glaserad sparris med kycklinglever och sås på gröna ärtor

Grillad halverad majskyckling med ankfett, piment d’espelette och rotsaker

Helstekt duva med svamp

Helstekt fasan med calvadosgräddsås

Helstekt gås med äpplen och plommon

Honungsglaserat ankbröst med grillad paprika

Höstekt majskyckling

Kantareller med kycklinglever på toast

Kantarellkroketter med friterade lökringar och sallad

Kroketter på confiterat anklår med karljohan

Kroketter på kyckling

Kyckling BBQ-rökt med dragon och olivolja

Kyckling i sötsyrlig citronmarinad och gröna ärtor

Kyckling i vinäger

Kyckling med citron och gröna ärtor

Kyckling med kantareller

Kyckling med oliver

Kycklingbröst fylld med kycklinglever, rökt sida och svart trumpetsvamp

Kycklinglever med champinjoner, smörstekt valnötsbröd och valnötsvinägrette

Kycklingleverparfait med äppelsallad

Lätt bakad tomat fylld med krämig kyckling

Lättrökt ankbröst och gula

Ljus kycklingbuljong

Lunchmacka med kyckling och linser i remoulad

Majskyckling med plommon, pumpafröolja, långpeppar och tellicherry

Mörk kycklingbuljong

Nougat på anklever, choklad och kummin med sötsura aprikoser och russin och knaprigt rostbröd

Örtbrässerade anklår

Petit salé med confiterat anklår och puylinser

Provensalska kycklingvingar

Sallad på majskycklinglever, äpple, kantareller och valnötter

Sallad på sparris och majskycklinglever och torkat ankbröst

Salviastekt kalkonbröst med getostgratinerad majrova och tomatsky

Smörstekt kyckling med kantareller, bondbönor och aprikosvinägrette

Smörstekt vårkyckling med primörer

Svamp på rostat bröd med kycklinglever och balsamico- och honungsvinägrett

Tartine med confiterad anka och stekta äpplen

Terrin på kycklinglever

Ungtuppbröst fyllda med pistaschnötter

Vildandbröst och mörkokt andlår med svartrot och palsternackspuré

And Andbröst Andlår Anka Ankägg Ankbröst Anklår Anklever Anklevermousse Äpple Ärtor Bondbönor Buljong chocolate fusion Choklad i mat Confit Croquetas Det naturliga köket Duva Endive Fasan Fond Frédéric Bau Fusion Chocolat Gårdarnas mat Gåsamiddag Gérard Vives Getost Grillat Gröna Ärtor Gryta Hel kyckling Helstekt Henrik Norström höstfrukter kalkon Kantareller Kastanjer Katalansk svampinspiration Korv Kyckling Kycklingbröst Kycklinglever Kycklingvingar Laroche Winebar et Restaurant Lever Linser Lök Majonnäs Mannerströms viltkokbok Mathias Dahlgren Mitt nära kök Paul grillar Paul Svensson Peppar Primörer Puylinser Rimmad Smörgås Sommarhö Sparris Stenhuse Gård svart trumpetsvamp Tema Vild och tam fågel Terrin Tomater Tryffel Tupp Vaktel Valnötter Valrhona Vita bönor

Instagram feed