RECEPT

Filodegsrullar med västerbottenost och fikonmarmelad

Filodegsrullar med västerbottenost och fikonmarmeladIngredienser för 20 st

4 filodegsark
150 gram lagrad västerbottenost
4 msk fikonmarmelad
2 msk smält smör

Skär ett dubbelt filodegsark i tre remsor (10 cm breda). Dela varje remsa i kvadratiska bitar.

Riv 100 gram västerbottenost och lägg ett par msk på varje filodegsbit. Toppa med en tsk fikonmarmelad. Vik in de yttre kanterna och rulla ihop. Pensla med smör och grädda i ugnen på 200 grader 5-6 minuter.

Ugnsstekta fikon med vaniljhonung och kardemummagrädde

Äpplen med kardemumma och kanel i smördeg

Äppel och vaniljglöggsmousse med glöggmarinerade pepparkakor

Pepparkakspanerad ostbollar

Mera i samma ämne: ,

Lämna kommentar

Instagram feed