Fisk

Ansjovisrulle -ugnspannkaka med anjovis och lök

Ansjovissufflé med kaviar- och gräslökssås

Blinier

Böckling på knaprig rödbeta med linser och röksalt

Böcklingmousse på kavring

Böcklingsnaps med rödbetor, ägg och vinägrette

Böcklingtartar med kokt ägg och kaviarvinägrette

Ceviche på lax med lampung(svart) och muntok vitpeppar

Citron och timjanmarinerad lax med lätt kokt vårlök och tomat och gräslök

Dillströmming

Escabéche på rocka med knaprigt sesamflarn

Fiskkaka på saltad torsk och potatis med ljummen tomat- och paprikasallad

Friterad bergtunga med syrade grönsaker och citronmajonnäs

Friterad nors med mojo rojo och purjolöksaskad potatis

Friterad rödspätta med knaprig palsternacka och tartarsås

Fyllda ägghalvor med böckling, linser och örter

Fyllda ägghalvor med gravad lax och senapscrème fraiche

Fyllda ägghalvor med löjrom, rödlök och citroncrèmefraiche och dill

Fyllda ägghalvor rökt makrill och forellrom pepparrotssås

Gilda- pinxto med sardeller, oliver och mild chili

Gös med spröda krutonger och ärter

Gös med tomatsås på soltorkade tomater och kapris och örthollandaise med rosmarin och rostad vitlök

Gravad strömming, grundrecept

Gravlaxsnaps med senapsmarinerad morot, gurka, rädisa och senapsgrädde

Grillad gösfilé med citron- och chilivinägrett

Grillad marulk med rovellosvampar och svampsky

Hälleflundra med knaperstekt serranoskinka och mandlar

Halstrad gös med getsostpansoti och myntahonung

Halstrad gös med svamprisotto och persikovinägrette

Halstrad laxfilé med senapspurjo och senapssås

Halstrad sej med fyllda kronärtskockor och örtvinägrette

Halstrade strömmingsfiléer med rödbets- och äppelpuré

Helbakad sejrygg med varm potatis och caesarsallad

Inkokt lax med jordärtskockor, shiitakesvamp, dill, citron, ragu på äpple, gulbetor och korngryn samt brynt smör.

Kanapé med nötter och sardeller

Klassisk surströmmingsklämma

Knaperstekt sej med bondbönor i tryffel, rödbetsfondant och ängssyra

Kräftskiva med allt vad det innebär

Kuber av lax och marulk på spett med chirizo, sauce américaine med basilika

Lågtempad röding med picklad rödlök, sidfläsk och jordärtskockpuré

Lätt halstrad tonfisk med pepparpanering

Laxfilé med rökt sida, spenat, citron, vitlök och vietnam svartpeppar

Lime och vitlöksströmming

Limegravad strömming, grundrecept

Löjromsströmming

Lökconfit med halstrad strömming

Löktrav, regnbågslax med kaviar och syrad färsklök

Makrill sotad med curry och senapsdressing

Mannerströms Janssons frestelse

Matjessnaps med färskpotatis och stenbitsrom

Mjölkpocherad gösfilé med grillad paprika och persiljesås

Moussekanapé på rökt lax och gräslök

Musslor med torskfärs

Öppen bondomelett med tomat och böckling

Paj med sardeller och tomat

Paj med tonfisk och emmentalerost

Pepparpanerad lax med grillad tomat och ruccola

Pintxo med färskost, sardeller och valnöt

Pintxo med tonfisk, paprika och friterad purjolök

Pluras fisksoppa

Potatiskanapé med klargravad strömming och löjrom

Potatispannkakor med rökt lax

Rimmad salmalax och gurka

Rökt lax och sparrisknoppar med champinjonsallad

Salmalax med primörer, valnötsmajonnäs och valnötsvinägrette

Smörstekt gösfilé i citronsmörsås med gröna bönor och sockerärtor

Smörstekt kolja med brynt smör, örter och potatismos

Snabbrimmad färsk sik med smörkokta skärbönor

Sparris med smörstekt gösfilé hasselnötshollandaise

Stekt lax med citronstekt spenat och hallonvinägrette

Stekt sej med sauce vierge

Strömming med oliver, sardeller, örter och serranoskinka

Surströmmingslåda

Svensk hummer och rimmad sej

Tonfisk som i Nice

Vitlökshalstrad abborre med smörstekta kantareller och citronvinägrette

Abac Abborre ägg Ansjovis Årets kock Ärtor Bergtunga Blåmusslor Blinier Böckling Bondbönor Danyel Couet Det naturliga köket Färskost Forellrom Gårdarnas mat Gérard Vives Getost Gös Hälleflundra Halstra Haricots verts Henrik Norström hollandaise Hummer Jordärtskocka Jordärtskockpuré Kallrökt lax Kanapé Kantareller Kaviar Kokboken:Hav kolja Kräftor Laroche Winebar et Restaurant Lax laxfilé Linser löjrom Lök Majonnäs Makrill Mandlar Mannerströms stora kokbok Marulk Mathias Dahlgren Matjesill Mitt nära kök Moules farci Musslor Nors Ödmjuka knölar Oliver omelett Örter Paj Palsternacka pannkaka pansoti Paprika Påskägg Paul grillar Paul Svensson Peppar Persilja Pintxo Plättar Pluras kokbok Pocherad Potatis Puré Purjolök Regnbågslax Rimmad Risotto Rödbetor Röding rödspätta Rökt lax Salmalax Saltad torsk Sardeller Sej Sejrygg Serranoskinka Sherry Sik Sill Skärbönor Sparris Stenhuse Gård Strömming Sufflé Surströmming Tartar Taverna Basca Irati Tonfisk Torsk Umamirika råvaror Valnötter Vintergös

Instagram feed