Fläsk

Äppelrökt sida av Domtagris med höstsvamp och balsamicovinägrette

Bifftomater med fläsk och getost

Blodpudding enligt Tore Wretman

Bog på gårdsgris med syltade vitlökar och kummininlagd rödkål

Bondbönor med choritzovinägrette och vitlök

Bondbönor med sidfläsk och senap

Bruchetta med fläsk, kantareller och getost

Cassoulet -mustig böngryta

Chips -den ultimata svålen

Confit på sidfläsk, confiterade och färska tomater med linsky och rostade mandlar

Confiterad bog av gris med äpple och senapsvinägrette

Confiterad grisbog fylld med karljohansvamp

Confiterat kryddrimmat sidfläsk med gröna ärtor, tapenade och pistaschenötter

Confiterat sidfläsk på gårdsgris med polkabetor, kastanjer och ruccola

Fläskfilé fylld med kastanjer, honung, citron och apelsinkokt fänkål

Fläsklägg bräserad i sherry

Glaserat grytstekt bogblad av gris

Grillad rulle på sidfläsk med pinjenötter och oliver

Grillade honungskokta kamben av fläsk

Grillat örtrimmat sidfläsk

Grisens hemlighet marinerad i oliver med fikon- och olivsky

Grisens hemlighet marinerad med rostade hasselnötter och mandlar

Grisens hemlighet med rosmarin och citron

Grissida i madeira

Grissida med svart trumpetsvamp och picada

Helgrillad kotlettrad med fänkål och örter

Hökokt fläsk med rosmarin och lagerblad

Honungsglaserad fläskfilé, gröna linser med äpplen och vinägerreduktion

Honungsglaserad grissida med kanel

Japanska dumplings – gyoza

Julskinka

Kalvsylta med grisfot

Karré av unggris med mandlar, hasselnötter, plommon och sherry

Klachlsuppe- soppa på grisfot med äppelvinäger och heidensterz

Knaperstekt enbärsrimmad sida från Domtagris med svamp och syrlig löksky

Köttbullar enligt Wretman

Köttbullar med citrongräs, chili och koriander i kokos

Köttbullar med fläskfärs, ingefära och muskot med puylinser

Kroketter med fläsk-croquetas

Kuber av lax och marulk på spett med chirizo, sauce américaine med basilika

La Caillette -lever- och fläskpaté från Ardéche

Långkokt grissida med grön sparris och söt äppelvinägrette

Långkokt och grillad bogbladstek av gris, fylld med karljohansvamp

Lätt rökt kotlett av Domtagris med svampsky, bakad tomat och bondbönor

Leverpastej

Nystekt rimmad skinka med mandelpotatispuré och grovkornig senap

Påskpaté med kokt ägg

Petit salé med rökt sidfläsk

Potatisplättar med svamp, sidfläsk och kastanjer

Pressylta

Pulled pork

Rilette på hals av gårdsgris

Rillette

Rillette med rökt sidfläsk

Rökt kotlettrad av fläsk med grisfötter, plommon och potatismos

Rökt sida med äpplen

Rulle av sidfläsk med valnötter

Rullsylta med äpple och enbär

Rullsylta på unggrissida med plommon och svartpeppar

Rullsylta på unggrissida med rostade mandlar och hasselnötter

Sallad med sidfläsk och gésiers

Secreto Iberico med fikonsky

Senapsgriljerad grissvans

Sherrymarinerad grisens hemlighet

Terrin på grisfötter och karré med rotsakssallad

Terrinrulle på grisfötter, rökt sidfläsk och lök

Trotter Gear, fond på grisfötter

Vita bönor med sidfläsk och tomat

Abac Alois Gölles Anka Anklår Äpple BBQ Bogblad Bondbönor Bovetemjöl Buljong Confit Croquetas Domtagris Färs Fergus Henderson Fikon Filé Fläskfilé Fläskkarré Fläsklägg Fond Fyllda grönsaker Gårdarnas mat Getost Glöggtilltugg Grillat Grisens hemlighet Grisfötter Grishals Grislever Grissida Grissvans Gryta Gyoza Henrik Norström höstfrukter Julskinka Kalvbog Kalvlägg Kalvsylta Kamben Kantareller Karljohan Kastanjer Katalonien Kokos Korv kotlett Köttbullar Köttgryta Lägg Lax Le Chaudron Lever Linser Mandelpotatis Marulk Mitt nära kök Ödmjuka knölar Paté Paul Svensson Potatis Potatismos Potatispuré Puré Puylinser Rillette Rimmad Rosmarin Rullsylta Secreto Iberico Sidfläsk Skinka Sommarhö Sparris Stenhuse Gård svart trumpetsvamp Tema Grytor med ben Tema Kantareller Terrin Thai Tomater Unggris Valnötter Vita bönor

Instagram feed