Lamm

Cannelloni med lammragu

Dillbakat lamm från Fårö och lättrökt sylta på lammtunnbringa med äpple. Syrliga grönsaker, rotcrème, sifonerad pepparrot på dillroyal och sötsur dillsky.

Färserad lammbog

Fylld lammbringa med ljummen bönsallad

Fylld lammstek med kryddkokta morötter och lammtunnbringa. Serveras med dillsky, inkokt majrova, picklade grönsaker och persiljestuvad potatis.

Grillad lammbringa med rödbetor och kapris

Grillad lammlever med tomat, oliver och persiljeolja

Grillad mörkokt lammbringa med gröna bönor

Hällstekt, glaserat och mörkokt Fårölamm med jordärtskocka och tryffel.

Helgrillad lammbog

Helstekt lamm, lammkorv och ragu på lammbringa med svamp, aprikos och rostat korngryn samt auberginekräm, pressad fänkål och morot med riven lakrits.

Kålfylld lammbringa och korv på Fårölamm med morotskräm. Morot och beta från Stenhuse gård, citronsyltade kronärtskockor och frasig getost. Tunt skivad lammstek med kryddiga brödsmulor serveras à part med lammsky.

Kryddig lammbog med senapsspeltvete och rosmarinolja

Lamm i dillsås

Lamm på burk

Lamm på middagsbordet idag

Lammbog fylld med fläsk och rosmarin

Lammbog rullad med rosmarin och torkad skinka

Lammbringa fylld med svart trumpetsvamp och lök

Lammfärs kebab med spiskummin, lime och persilja

Lammfärsbiffar med fänkål fyllda med manchego, ugnsbakad fänkål och endive

Lammgryta med parmesanost

Lammkotletter med friterade tomater, aioli och isbergssallad

Lammkotletter med tian, färsk potatis med karljohansmör

Lammköttbullar med Morotstomp

Lammlägg med sechuanpeppar och vitlök

Lammleverpastej med fikon, gurka och rödlök

Lammrostbiff av ungfår

Lammrygg med kikärtor och grönsaker

Lammspjäll med citron, salvia, rosmarin och kikärtor med vitlöksmajonnäs

Lammstek med örter, haricot verts med vitlök, balsamicosky och lökpuré med stjärnanis

Lammstek med potatis- och kantarellgratäng

Lammytterfilé med getostfyllda körsbärstomater, kronärtskocka och palsternackspuré

Långkokt lammbog fylld med örter och nötter

Rulle på lammbringa med vitlöks- och örtsky

Senapsmarinerad lammbringa med krämig spetskål och citron

Timjanstekt innanlår och ytterlår med getostgratinerad fransyska och friterad tunnbringa. Serveras med gulbeta, bakad purjolök, pak choy och stuvad savoykål.

Årets kock Aubergine Dinkel Färs Friterat Grillat Gryta Henrik Norström Kantareller Korv kotlett Köttbullar Köttgryta lakrits Lammbog Lammbringa Lammfärs Lammfransyska Lamminnanlår lammkorv Lammkotletter Lammköttbullar Lammlägg Lammlever lammprimör Lammrostbiff Lammrygg Lammspjäll Lammstek Lammytterfilé Lammytterlår Larmminga Lever Leverpastej Mitt nära kök Morotmos Morotstomp Morötter Mos Palsternacka Paprika pastej Paul grillar Paul Svensson Pluras kokbok Puré Sherry Sherryvinäger Speltvete Stomp svart trumpetsvamp Tomas Diederichsen Tomater

Instagram feed