RECEPT

Sallad med sidfläsk och gésiers

Sallad med sidfläsk och gésiersIngredienser för 4 portioner

300 gram confiterade gésiers, muskelmage från anka, eller confiterat anklår
300 gram rimmat sidfläsk, skurna i tärningar
1 huvud frisésallat
4 tomater
1 gurka
1 dl valnötter
1 mild lök

Vinägrette
1 tsk honung
1 msk valnötsolja
3 msk olivolja
2 msk god balsamicovinäger
Salt
Peppar

Tärna sidfläsk och gésier och fräs i lite olivolja. Används anklår så skärs också det i tärningar och får en snabb tur i stekpannan. Låt köttet svalna något. Blanda resten av ingredienserna efter smak och servera med en vinägrette på valnötsolja och lite honung.

Anklever med aprikosvinägrette

Flamberade räkor

Sallad med blåmusslor och pistou

Cantaloup med getost, gurka och basilika

Sallad Niçoise

Gésiers- confiterad muskelmage från anka

Mera i samma ämne:

Lämna kommentar

Instagram feed