RECEPT

Sallad på sparris och majskycklinglever och torkat ankbröst

Sallad på sparris och majskycklinglever och torkat ankbröstIngredienser för 4 portioner

300 gram färsk majskycklinglever
20 tunna skivor torkat ankbröst, kan ersättas med 100 gram parmaskinka
1 msk olivolja
500 gram sparris
1 kruka sallad
2 vårlökar
1 påse ruccolasallad
salt
peppar

Vinägrette
3 msk persikobalsamvinäger
2 msk hasselnötsolja
2 msk valnötsolja
1 msk olivolja
1 tsk honung
Salt
Peppar

Stek levern i lite olivolja i 4-5 minuter. Skär i skivor. Koka samtidigt sparrisen i 5 minuter. Lägg upp sallad på en tallrik och toppa med lever och sparris skurna i bitar. Garnera eventuellt med 4-5 skivor torkat ankbröst, eller parmaskinka. Ringla vinägrette över och servera.

Stekt sparris med knaprigt kycklingskin och sparrismajonnäs

Sparrismajonnäs

Stekt sparris med champinjoner och tryffelolja

Kokt sparris med apelsinhollandaisesås

Sparrisrisotto

Sparrisolja

Sparris med ört- och valnötsmajonnäs

Mera i samma ämne: , , , ,

Lämna kommentar

Instagram feed