Svamp

Älgroulader med fläsk

Älgrulader med kantareller

Aprikosglaserad kyckling med kantarellpicada

Bruchetta med fläsk, kantareller och getost

Champinjonsallad

Champinjontapenade med tryffel

Gräddsås med kantareller

Grillad marulk med rovellosvampar och svampsky

Grissida med svart trumpetsvamp och picada

Halstrad gös med svamprisotto och persikovinägrette

Helstekt duva med svamp

Inbakad kantarellpaj med selleri, muskotnöt och serranoskinka

Inlagda kantareller

Kantarellbocadillo

Kantareller med ärtor och torkad korv

Kantareller med kycklinglever på toast

Kantareller med selleri, bacon och vinägrette på smörstekt surdegsbröd

Kantarellkroketter med friterade lökringar och sallad

Kantarellravioli med ricotta- och parmesanost

Karljohankräm

Karljohansvamp med bondbönor och parmesan

Katalansk svampsoppa

Kikärts-, spenat- och karljohansoppa

Knaprig svampsallad med krutongen, kantareller och pistaschnötter

Kronärtskockor barigoule, med trattkantareller, rökiga krutonger och anchochili

Kyckling med kantareller

Kycklingbröst fylld med kycklinglever, rökt sida och svart trumpetsvamp

Lammbringa fylld med svart trumpetsvamp och lök

Ljummen sallad på kantareller, morötter och bondbönor

Lök och karljohanpaj

Lökar fyllda med svamp och salami

Omelett med potatis, kantareller och torkad skinka

Paprika med torkad skinka, svamp och lök

Pilgrimsmusslor med portobello och champinjontapenade

Potatiskräm med ankconfit och svampbuljong

Potatiskräm med karljohansky

Potatisplättar med svamp, sidfläsk och kastanjer

Räkor i örtsmör med smörkokta champinjoner

Risotto med toppmurklor och bakad endive

Royale Fredolics

Sås med karljohansvamp

Smörstekt kyckling med kantareller, bondbönor och aprikosvinägrette

Stekt sparris med champinjoner och tryffelolja

Svampsäsongen fortsätter

Svampsoppa med svart trumpetsvamp och kantareller

Svampsoppa på kantareller

Tryffel med smör och tagliatelle

Tryffelomelett

Tryffelrisotto

Vitlökshalstrad abborre med smörstekta kantareller och citronvinägrette

Abac Abborre Älg Älgfransyska Älginnanlår Älgytterlår Amuse-bouche Anka Ärtor Bacon Bogblad Bondbönor Champinjoner Duva Fransyska Fyllda grönsaker Getost Gös Grillat Grissida Halstra Hel kyckling Kantareller Karljohan Kastanjer Katalansk svampinspiration Katalonien Kikärtor Korv Kronärtskocka Kyckling Kycklingbröst Kycklinglever Lammbringa Laroche Winebar et Restaurant Lök Macka Mannerströms viltkokbok Marulk Morötter Mos Ödmjuka knölar omelett Paj Paprika Persilja Pilgrimsmusslor Portobello Potatis Potatiskräm Potatismos Puré Räkor ris Risotto Sherry Sidfläsk Skinka Sparris Spenat svart trumpetsvamp Tagliatelle Tema Kantareller Toppmurkla Trattkantareller Tryffel Vintergös
Zest - Ekologisk mat i Karlstad

CrossFit Södra Station

Matstudion - Bästa på Catering i Karlstad

Instagram feed

11261342_876311689105491_1946365021_n

11325304_916426208428963_362014346_n

11348091_935510449824395_1299038314_n

11352049_1108890095792527_2068766111_n

11311634_1459246991035472_1676064265_n

11349219_1644170952470478_2128199269_n

11350961_427083714128132_311231282_n

11189372_399698596881839_287766756_n

11205882_385756071617240_600492809_n

924762_518560494948553_1321242508_n

10919356_1378785532436094_490250454_n

10706771_549017265231120_404957705_n

10654887_1481055228816138_2109837010_n

10544210_366320666849156_138830689_n

10454083_283521865159128_717650031_n

10349604_566937313420994_1150024093_n

10326455_249102691962111_1078150836_n

925848_874629999218414_663185630_n

10254093_1399747063642268_218161782_n

f0427acad5f411e39a600002c95687c2_8