Svamp

Älgroulader med fläsk

Älgrulader med kantareller

Aprikosglaserad kyckling med kantarellpicada

Bruchetta med fläsk, kantareller och getost

Champinjonsallad

Champinjontapenade med tryffel

Gräddsås med kantareller

Grillad marulk med rovellosvampar och svampsky

Grissida med svart trumpetsvamp och picada

Halstrad gös med svamprisotto och persikovinägrette

Helstekt duva med svamp

Inbakad kantarellpaj med selleri, muskotnöt och serranoskinka

Inlagda kantareller

Kantarellbocadillo

Kantareller med ärtor och torkad korv

Kantareller med kycklinglever på toast

Kantareller med selleri, bacon och vinägrette på smörstekt surdegsbröd

Kantarellkroketter med friterade lökringar och sallad

Kantarellravioli med ricotta- och parmesanost

Karljohankräm

Karljohansvamp med bondbönor och parmesan

Katalansk svampsoppa

Kikärts-, spenat- och karljohansoppa

Knaprig svampsallad med krutongen, kantareller och pistaschnötter

Kronärtskockor barigoule, med trattkantareller, rökiga krutonger och anchochili

Kyckling med kantareller

Kycklingbröst fylld med kycklinglever, rökt sida och svart trumpetsvamp

Lammbringa fylld med svart trumpetsvamp och lök

Ljummen sallad på kantareller, morötter och bondbönor

Lök och karljohanpaj

Lökar fyllda med svamp och salami

Omelett med potatis, kantareller och torkad skinka

Paprika med torkad skinka, svamp och lök

Pilgrimsmusslor med portobello och champinjontapenade

Potatiskräm med ankconfit och svampbuljong

Potatiskräm med karljohansky

Potatisplättar med svamp, sidfläsk och kastanjer

Räkor i örtsmör med smörkokta champinjoner

Risotto med toppmurklor och bakad endive

Royale Fredolics

Sås med karljohansvamp

Smörstekt kyckling med kantareller, bondbönor och aprikosvinägrette

Stekt sparris med champinjoner och tryffelolja

Svampsäsongen fortsätter

Svampsoppa med svart trumpetsvamp och kantareller

Svampsoppa på kantareller

Tryffel med smör och tagliatelle

Tryffelomelett

Tryffelrisotto

Vitlökshalstrad abborre med smörstekta kantareller och citronvinägrette

Abac Abborre Älg Älgfransyska Älginnanlår Älgytterlår Amuse-bouche Anka Ärtor Bacon Bogblad Bondbönor Champinjoner Duva Fransyska Fyllda grönsaker Getost Gös Grillat Grissida Halstra Hel kyckling Kantareller Karljohan Kastanjer Katalansk svampinspiration Katalonien Kikärtor Korv Kronärtskocka Kyckling Kycklingbröst Kycklinglever Lammbringa Laroche Winebar et Restaurant Lök Macka Mannerströms viltkokbok Marulk Morötter Mos Ödmjuka knölar omelett Paj Paprika Persilja Pilgrimsmusslor Portobello Potatis Potatiskräm Potatismos Puré Räkor ris Risotto Sherry Sidfläsk Skinka Sparris Spenat svart trumpetsvamp Tagliatelle Tema Kantareller Toppmurkla Trattkantareller Tryffel Vintergös
Zest - Ekologisk mat i Karlstad

CrossFit Södra Station

Matstudion - Bästa på Catering i Karlstad

Instagram feed

10706771_549017265231120_404957705_n

10654887_1481055228816138_2109837010_n

10544210_366320666849156_138830689_n

10454083_283521865159128_717650031_n

10349604_566937313420994_1150024093_n

10326455_249102691962111_1078150836_n

925848_874629999218414_663185630_n

10254093_1399747063642268_218161782_n

f0427acad5f411e39a600002c95687c2_8

10251423_699684516756552_1822814663_n

53c3d4aad5ef11e394850002c9c95fa4_8

692454f0d52711e3bb160002c9dbdf3c_8

10175111_283544671823635_1732082814_n

10249110_700097373362602_290205924_n

917860_241999066005098_598267081_n

6cb1fb7cbcdb11e3bb1e0002c9def394_8

cb23b59ebccf11e3adee12c8647da77b_8

25ffc432b9a411e39f97126967776ad5_8

81ba6170b8e511e38dbc12071117b597_8

aca821e6b73d11e3abe812749172cb8f_8