Svamp

Älgroulader med fläsk

Älgrulader med kantareller

Aprikosglaserad kyckling med kantarellpicada

Bruchetta med fläsk, kantareller och getost

Champinjonsallad

Champinjontapenade med tryffel

Gräddsås med kantareller

Grillad marulk med rovellosvampar och svampsky

Grissida med svart trumpetsvamp och picada

Halstrad gös med svamprisotto och persikovinägrette

Helstekt duva med svamp

Inbakad kantarellpaj med selleri, muskotnöt och serranoskinka

Inlagda kantareller

Kantarellbocadillo

Kantareller med ärtor och torkad korv

Kantareller med kycklinglever på toast

Kantareller med selleri, bacon och vinägrette på smörstekt surdegsbröd

Kantarellkroketter med friterade lökringar och sallad

Kantarellravioli med ricotta- och parmesanost

Karljohankräm

Karljohansvamp med bondbönor och parmesan

Katalansk svampsoppa

Kikärts-, spenat- och karljohansoppa

Knaprig svampsallad med krutongen, kantareller och pistaschnötter

Kronärtskockor barigoule, med trattkantareller, rökiga krutonger och anchochili

Kyckling med kantareller

Kycklingbröst fylld med kycklinglever, rökt sida och svart trumpetsvamp

Lammbringa fylld med svart trumpetsvamp och lök

Ljummen sallad på kantareller, morötter och bondbönor

Lök och karljohanpaj

Lökar fyllda med svamp och salami

Omelett med potatis, kantareller och torkad skinka

Paprika med torkad skinka, svamp och lök

Pilgrimsmusslor med portobello och champinjontapenade

Potatiskräm med ankconfit och svampbuljong

Potatiskräm med karljohansky

Potatisplättar med svamp, sidfläsk och kastanjer

Räkor i örtsmör med smörkokta champinjoner

Risotto med toppmurklor och bakad endive

Royale Fredolics

Sås med karljohansvamp

Smörstekt kyckling med kantareller, bondbönor och aprikosvinägrette

Stekt sparris med champinjoner och tryffelolja

Svampsäsongen fortsätter

Svampsoppa med svart trumpetsvamp och kantareller

Svampsoppa på kantareller

Tryffel med smör och tagliatelle

Tryffelomelett

Tryffelrisotto

Vitlökshalstrad abborre med smörstekta kantareller och citronvinägrette

Abac Abborre Älg Älgfransyska Älginnanlår Älgytterlår Amuse-bouche Anka Ärtor Bacon Bogblad Bondbönor Champinjoner Duva Fransyska Fyllda grönsaker Getost Gös Grillat Grissida Halstra Hel kyckling Kantareller Karljohan Kastanjer Katalansk svampinspiration Katalonien Kikärtor Korv Kronärtskocka Kyckling Kycklingbröst Kycklinglever Lammbringa Laroche Winebar et Restaurant Lök Macka Mannerströms viltkokbok Marulk Morötter Mos Ödmjuka knölar omelett Paj Paprika Persilja Pilgrimsmusslor Portobello Potatis Potatiskräm Potatismos Puré Räkor ris Risotto Sherry Sidfläsk Skinka Sparris Spenat svart trumpetsvamp Tagliatelle Tema Kantareller Toppmurkla Trattkantareller Tryffel Vintergös
Matstudion - Bästa på Catering i Karlstad

Instagram feed

11850199_955019477877705_1419887747_n

11313660_1631348303814409_477688189_n

11849065_1504958923128822_1799540005_n

11312122_1451786388464658_69384374_n

11373909_1035570856467313_1885177443_n

11376143_459214137573999_173604434_n

11261342_876311689105491_1946365021_n

11325304_916426208428963_362014346_n

11348091_935510449824395_1299038314_n

11352049_1108890095792527_2068766111_n

11311634_1459246991035472_1676064265_n

11349219_1644170952470478_2128199269_n

11350961_427083714128132_311231282_n

11189372_399698596881839_287766756_n

11205882_385756071617240_600492809_n

924762_518560494948553_1321242508_n

10919356_1378785532436094_490250454_n

10706771_549017265231120_404957705_n

10654887_1481055228816138_2109837010_n

10544210_366320666849156_138830689_n