Svamp

Älgroulader med fläsk

Älgrulader med kantareller

Aprikosglaserad kyckling med kantarellpicada

Bruchetta med fläsk, kantareller och getost

Champinjonsallad

Champinjontapenade med tryffel

Gräddsås med kantareller

Grillad marulk med rovellosvampar och svampsky

Grissida med svart trumpetsvamp och picada

Halstrad gös med svamprisotto och persikovinägrette

Helstekt duva med svamp

Inbakad kantarellpaj med selleri, muskotnöt och serranoskinka

Inlagda kantareller

Kantarellbocadillo

Kantareller med ärtor och torkad korv

Kantareller med kycklinglever på toast

Kantareller med selleri, bacon och vinägrette på smörstekt surdegsbröd

Kantarellkroketter med friterade lökringar och sallad

Kantarellravioli med ricotta- och parmesanost

Karljohankräm

Karljohansvamp med bondbönor och parmesan

Katalansk svampsoppa

Kikärts-, spenat- och karljohansoppa

Knaprig svampsallad med krutongen, kantareller och pistaschnötter

Kronärtskockor barigoule, med trattkantareller, rökiga krutonger och anchochili

Kyckling med kantareller

Kycklingbröst fylld med kycklinglever, rökt sida och svart trumpetsvamp

Lammbringa fylld med svart trumpetsvamp och lök

Ljummen sallad på kantareller, morötter och bondbönor

Lök och karljohanpaj

Lökar fyllda med svamp och salami

Omelett med potatis, kantareller och torkad skinka

Paprika med torkad skinka, svamp och lök

Pilgrimsmusslor med portobello och champinjontapenade

Potatiskräm med ankconfit och svampbuljong

Potatiskräm med karljohansky

Potatisplättar med svamp, sidfläsk och kastanjer

Räkor i örtsmör med smörkokta champinjoner

Risotto med toppmurklor och bakad endive

Royale Fredolics

Sås med karljohansvamp

Smörstekt kyckling med kantareller, bondbönor och aprikosvinägrette

Stekt sparris med champinjoner och tryffelolja

Svampsäsongen fortsätter

Svampsoppa med svart trumpetsvamp och kantareller

Svampsoppa på kantareller

Tryffel med smör och tagliatelle

Tryffelomelett

Tryffelrisotto

Vitlökshalstrad abborre med smörstekta kantareller och citronvinägrette

Abac Abborre Älg Älgfransyska Älginnanlår Älgytterlår Amuse-bouche Anka Ärtor Bacon Bogblad Bondbönor Champinjoner Duva Fransyska Fyllda grönsaker Getost Gös Grillat Grissida Halstra Hel kyckling Kantareller Karljohan Kastanjer Katalansk svampinspiration Katalonien Kikärtor Korv Kronärtskocka Kyckling Kycklingbröst Kycklinglever Lammbringa Laroche Winebar et Restaurant Lök Macka Mannerströms viltkokbok Marulk Morötter Mos Ödmjuka knölar omelett Paj Paprika Persilja Pilgrimsmusslor Portobello Potatis Potatiskräm Potatismos Puré Räkor ris Risotto Sherry Sidfläsk Skinka Sparris Spenat svart trumpetsvamp Tagliatelle Tema Kantareller Toppmurkla Trattkantareller Tryffel Vintergös
Zest - Ekologisk mat i Karlstad

CrossFit Södra Station

Matstudion - Bästa på Catering i Karlstad

Instagram feed

6cb1fb7cbcdb11e3bb1e0002c9def394_8

cb23b59ebccf11e3adee12c8647da77b_8

25ffc432b9a411e39f97126967776ad5_8

81ba6170b8e511e38dbc12071117b597_8

aca821e6b73d11e3abe812749172cb8f_8

a62c0f5ab6b911e3b8450e8c3b5b71be_8

50d9b49cb52111e3bb250e9e9d31318d_8

0c09c87ab50d11e3b5a2128e826a17e6_8

c638ad00b4eb11e39566124601188fc6_8

291b1664b10a11e38d4e121ae9110e69_8

515b4e36ae0e11e38034129830b79dcf_8

f6242e12aa1f11e3bb0412471930331e_8

a595eb8c9a6811e396ce12408677aaaf_8

35358e0295a811e3a7fd12b201d372bb_8

a51e79d4940b11e39c3412ffebc89ea2_8

e78b8e2a93fb11e3a8e71286ad01131b_8

4e172954934a11e3bf47122036478823_8

f87118c6777811e3b7650e1e7e7c6e3f_8

3b042c9e758711e3a7580eca4f1a8232_8

6858d528731611e3a7050eac887ab8f4_8