Tillbehör

Anchoïade

BBQ potatisar med oliver och soltorkade tomater

Bearnaise med rosmarin och timjan

Blana – messmörskräm med kanel

Blinier

Böckling på knaprig rödbeta med linser och röksalt

Bondbönor med choritzovinägrette och vitlök

Bondbönor med parmesanost och basilika

Bönor i senap och timjan

Bönsallad

Bräserad savojkål med vitt vin och sidfläsk

Brynt smörmajonnäs

Champinjonsallad

Champinjontapenade med tryffel

Djävulssås – röd och het sås

Dubbelfriterade pommes frites

Fikonvinägrette

Friterad rotselleri

Friterade potatisskal med tre smaksatta majonnäser

Getoströsti

Gräddsås

Gräddsås med kantareller

Grillad endiv med gorgonzola

Grillade kastanjer

Haricots vert

Haricots verts med lök

Haricots verts med oliver

Hollandaise med hasselnötter

Inlagda kantareller

Inlagda rödbetor

Karljohankräm

Karljohansvamp med bondbönor och parmesan

Kastanjepuré

Knaprig potatis

Knaprig svampsallad med krutongen, kantareller och pistaschnötter

Kokta bondbönor

Kokta rödbetor med citronsmör

Körsbärstomater confiterade i ankfett

Körsbärstomater med getost, citron och honung

Krabba med senapssås, knäckesticks och ostkräm

Kummininlagd rödkål

Lammleverpastej med fikon, gurka och rödlök

Ljummen sallad på kantareller, morötter och bondbönor

Lökar fyllda med svamp och salami

Lökpuré med stjärnanis

Majonnäs

Majonnäs med pepparrot

Mingelbräda

Oliv- och rödvinssky

Ölkokta puylinser

Ölsky

Örtmajonnäs med hasselnötsolja

Örtsås

Örtsås – emulsion

Palsternackspuré

Paprikasås

Pepparrotsmajonnäs

Pepparrotssås

Pommes de terre boulangère ~ Bagarens potatisgratäng

Portvinssky

Potatisbröd med öl som i Mülhouse

Potatisgnocchi med örter

Potatismos med yoghurt

Potatispuré med oliver och citron

Potatispuré med prosciutto/parmaskinka och parmesan

Puylinser kokta i buljong och ankfett

Räkmajonnäs

Remoulad med selleri och morot

Rillette med rökt sidfläsk

Rödbetor med getostkräm

Rödbetor med kapris och citrinvinägrette

Rödkål

Rödlöksmarmelad

Rödvinssky

Romescosås

Rostad selleri

Sallad på persilja, lök, madeirakokta mandlar, sidfläsk och senapsvinägrette

Sås med karljohansvamp

Selleripurè

Selleriremoulad

Senapsspeltvete med rosmarinolja

Smörbräserad endive

Smörstekta svartrötter

Sparrismajonnäs

Sparrisolja

Spätzle med hasselnötter

Spetskål med grädde och citron

Stekta haricots verts med fetaost och svarta oliver

Stekta haricots verts med vitlök och lök

Surdeg

Syltade vitlökar

Tomatsallad med basilika och voatsiperifery

Tomatsås på grillade tomater och vitlök

Valnötsmajonnäs

Valnötsmajonnäs med sherryvinäger

Valnötsvinägrette

Vit sparris i smörpapper med schalottenlök och dragon

Vita bönor med sidfläsk och tomat

Blinier Böckling Bogblad Bondbönor Champinjoner Confit Dill Dinkel Endiv Endive Fetaost Friterat Fyllda grönsaker Gåsamiddag Gérard Vives Getost Gorgonzola Gräslök Gratäng Grillat Grissida Haricots verts hollandaise Kål Kall sås Kantareller Karljohan Kastanjer kidneybönor Knäckesticks Kokboken:Hav körvel Krabba Lammlever Le Chaudron Leverpastej Linser Lök Majonnäs Mannerströms stora kokbok Mannerströms viltkokbok Marmelad Matbröd Morötter Ödmjuka knölar Oliver Örter Ost Palsternacka Paprika pastej Paul grillar Paul Svensson Peppar Pepparrot Persilja Plättar Portvin Potatis Potatismos Potatispuré Puré Puylinser Räkor Rödbetor Rödkål Rödlök Rödvin Sardeller Selleri Sidfläsk Sommarhö Sparris Speltvete Spetskål Surdeg Surströmming Svartrot Tema Kantareller timjan Tomater Tonfisk Valnötter Vinägrette Vita bönor Vitlök

Instagram feed