Tilltugg

Ägg fyllda med räkor och pikant räkmajonnäs med valnötsolja

Anchoïade

Ankkroketter på långkokta anklår med hallonvinägrette

Anklever med aprikosvinägrette

Ansjovisrulle -ugnspannkaka med anjovis och lök

Bakad aubergine med lök

Böcklingsnaps med rödbetor, ägg och vinägrette

Camembert fylld med russin, aprikoser och chokladmandlar

Cantaloupsnaps med gelé och lime- och flädermarinerad gurka

Chips -den ultimata svålen

Flamberade räkor

Fransk äppelkaka-tarte tatin

Friterade potatisskal med tre smaksatta majonnäser

Fyllda ägghalvor med böckling, linser och örter

Fyllda ägghalvor med gravad lax och senapscrème fraiche

Fyllda ägghalvor med löjrom, rödlök och citroncrèmefraiche och dill

Fyllda ägghalvor rökt makrill och forellrom pepparrotssås

Gilda- pinxto med sardeller, oliver och mild chili

Glöggtryffel

Gravlaxsnaps med senapsmarinerad morot, gurka, rädisa och senapsgrädde

Högrev sous-vide anklevermousse och hallonmajonnäs

Honungsglaserad grissida med kanel

Inbakad kantarellpaj med selleri, muskotnöt och serranoskinka

Jordgubbssnaps med rosévinsgelé och jordgubbsgrädde

Kalvkroketter – friterade kalvfärsbullar

Kanapé med älghals, selleri och parmesanost

Kantarellbocadillo

Kantareller med kycklinglever på toast

Kantareller med selleri, bacon och vinägrette på smörstekt surdegsbröd

Kantarellkroketter med friterade lökringar och sallad

Kräftskiva med allt vad det innebär

Kroketter på confiterat anklår med karljohan

Kroketter på kyckling

Lök och karljohanpaj

Matjessnaps med färskpotatis och stenbitsrom

Mingelbräda

Moussekanapé på rökt lax och gräslök

Paj med getost och tomat

Paj med purjolök och cheddarost

Paj med roquefort

Paj med sardeller och tomat

Paj med tonfisk och emmentalerost

Påskägg-fyllda ägg med ansjovis, potatis, gräslök och dill med friterad potatis

Pintxo med färskost, sardeller och valnöt

Pintxo med krabba och ägg

Pintxo med mögelost, jordgubbsmarmelad och nötter

Pintxo med sardiner, lök och oliver

Pintxo med tonfisk, paprika och friterad purjolök

Potatiskanapé med klargravad strömming och löjrom

Potatiskanapé med smör, gräslök och kaviar

Provensalska kycklingvingar

Quiche med rökt sidfläsk

Räkor i örtsmör med smörkokta champinjoner

Rilette på oxsvans

Rillette

Rillette med rökt sidfläsk

Rimmad oxbringa på surdeg med valnötter

Rökt lax och sparrisknoppar med champinjonsallad

Rullsylta på unggrissida med plommon och svartpeppar

Rullsylta på unggrissida med rostade mandlar och hasselnötter

Små smördegspajer med västerbottensost

Sparrispaj

Tapenade

Terrin på grisfötter och karré med rotsakssallad

Terrin på grönmögelost med pepparkakskross och daddelsirap

Älg Anka Anklår Anklevermousse Ansjovis Äpple Aubergine Bacon Böckling Bogblad Camembert Cantaloup Champinjoner cheddarost Croquetas Det naturliga köket Färs Färskost Fläskkarré Forellrom Friterat Gåsamiddag Getost Glöggtilltugg Grillat Grisfötter Grissida Grönmögelost Hals Högrev Jordgubbe Kallrökt lax Kalvfärs Kanapé Kantareller Karljohan Katalansk svampinspiration Kaviar Kokboken:Hav Krabba Kräftor Kyckling Kycklinglever Kycklingvingar Lax löjrom Lök Macka Majonnäs Makrill Matbröd Mathias Dahlgren Matjesill Melon Mögelost Oliver Oxbringa Oxsvans Paj pannkaka Paprika Påskägg Pintxo Potatis Purjolök Räkor Rillette Rimmad Rödbetor Rökt lax Roquefortost Rullsylta Salta bakverk Sardeller Sardiner Sidfläsk Sik Sill Sous-vide Sparris Stenhuse Gård Surströmming Taverna Basca Irati Terrin Tomat Tonfisk Valnötter Västerbottensost

Instagram feed